Edellisestä kirjoituksesta on jo vähän liian pitkä aika, mutta aion käyttää tekosyynä elämän hetkellistä hektisyyttä. Aloittelin kesän kunniaksi toisessakin ravintolassa työt, saa nyt nähdä paljonko vuoroja on tiedossa jatkossa, mutta tässä mennään nyt ainakin seuraavat kolme viikkoa kahdeksalla tai yhdeksällä työvuorolla viikossa. Kaislassa kannan pitkästä aikaa lautasia pöytään ja se on tuntunut vaihteeksi ihan hauskalta, vaikka olenkin aiemmin huomannut, että valtava egoni sopii paremmin baarihommiin.

Koirakin menetti eilen tissin lääkärin toimesta, nyt se alkaa pikkuhiljaa taas piristyä rauhoituksen jäljiltä normaaliin marttyyrimaiseen "Minä en voi elää tämä tötterö päässä"-olotilaan. Myös Koiran emäntä on saanut vihdoin purukalustonsa kuntoon ja alkaa näyttää siltä, että joku päivä tämän perheen talous on jälleen kunnossa. Notkahduksen kautta voittoon siis.

Kaiken tämän ilon keskellä kuitenkin varjoa auringon eteen tuo se, että laihtumisen sijasta olenkin taas lihonut, niin kuin aina kun asiat stressaavat mieltäni. Yhtälö on melko epälooginen, kun rahaa ei ole ollut, mutta näillä läskeillä nyt sitten taas porskutetaan kesäkuntoon, öh, 2012. Vai vieläkö ehtii tälle kesälle?

Mutta itse asiassa syy, miksi tulin tänään tänne avautumaan on se, että minua on alkanut todella paljon ahdistamaan nuo ihmisten käyttämät hymiöt! No joo, tunnustan myös itse käyttäväni niitä joskus ja varsinkin tekstiviesteissä, kun kirjoitustila on rajallinen. Ongelma onkin se, että tuntuu olevan nykyään kovin vaikeaa kirjoittaa mitään sarkastista/ironista ilman "kaksoispiste-sulkukiinni" tai "puolipiste-sulkukiinni"-merkkiä. Eikä se vaikeus ole siinä kirjoittamisessa vaan siinä, ettei kukaan tunnu ymmärtävän nykyään huumoria ilman asian alleviivaamista typerillä välimerkeillä! Aargh! Nyt  alkoi ärsyttää vielä enemmän, kun aloin avautua tästä aiheesta. Eikö se silloin tarkoita sitä, että hymiöt tekevät ihmisistä tyhmempiä lukijoina, kun heidän tarvitsee kirjoitustyyliin keskittymisen sijasta katsoa vain, onko kaksoispisteen jälkeen sulku auki vai kiinni? Tai ehkä kirjoittajan mielestä oma sarkastinen heitto on niin hauska, että täytyy lauseen perään käyttää jopa isoja x- ja d-kirjaimia.

Sitten on niitä ihmisiä, jotka käyttävät joka lauseen jälkeen hymiötä. Esimerkki: "Moi! Mitä kuuluu? :)". MIKSI noin tehdään? En ymmärrä! Kuka edes kyselisi toisen kuulumisia esimerkiksi vihaisesti tai surullisesti. Ai että, nyt riepoo jo niin paljon, että on pakko lopettaa ja lähteä nukkumaan.